29.11.2022 |
Territoris.cat

La banda de Linyola Telstar Escorpiones es recompon amb finalitats benèfiques

Els membres del grup musical Los Telstar, que més tard derivaria en Escorpiones, es van reunir el passat mes de novembre i van decidir tornar als escenaris amb finalitats solidàries.

El president del Consell Comarcal Francesc Fabregat amb el membres de TECLAM'S.
El president del Consell Comarcal Francesc Fabregat amb el membres de TECLAM'S.
La banda de Linyola Telstar Escorpiones es recompon amb finalitats benèfiques

Fa cinquanta anys que un grup d'amics de Linyola van formar la banda Los Telstar, que més tard es convertirien en Los Escorpiones, un grup que va posar ritme a les festes i concerts dels anys seixanta. El passat mes de novembre, els membres de la banda es reunien en un concert d'aniversari que va servir de preludi per al naixement del Club d'Amics Telstar Escorpiones (TECLAM'S).

La nova entitat va néixer amb la voluntat de promoure concerts amb repertori dels anys seixanta i destinar els beneficis a entitats humanitàries com Càritas, Creu Roja, o el Banc d'Aliments. Per dur a terme aquesta nova trajectòria del grup, s'ha reforçat amb músics més joves que aportaran el dinamisme de les noves generacions a la iniciativa.

Aquest dimarts s'ha dut a terme la presentació del primer projecte de l'entitat, a l'edifici de Cal Formiguera de Linyola, amb la presència del president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell Francesc Fabregat, la regidora Teresa Lamarca, i el Director de Càritas Linyola Agustí Colell, i el president de TECLAM'S Ignasi Carles.

L'ens comarcal recolza aquesta iniciativa que arrancarà el dissabte 27 de juliol, al pavelló poliesportiu de Linyola, i en el que els assistents no pagaran entrada, sinó que hauran de portar aliments.

Aquesta serà la dinàmica del projecte, que segons Carles es vol traslladar a tota la demarcació de Lleida.

Una obra beneficiosa per la societat a través de la música, i una manera d'engegar un moviment contra la gana.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal, Francesc Fabregat, ha fet una crida als ajuntaments i ha felicitat l'entitat "per tenir una iniciativa que reverteix en la millora de la societat i converteix actes lúdics en solidaris".

La regidora de Participació Ciutadana de Linyola, Teresa Lamarca, ha explicat que "per al poble és un goig acollir el primer concert d'aquesta associació".

La banda de Linyola Telstar Escorpiones es recompon amb finalitats benèfiques
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement