La banda Kinton Cloud guanyen el concurs Música Jove de Ponent a Alcarràs

Els músics d'Ivars d'Urgell volien demostrar el nivell de la banda al concurs d'Alcarràs, que en l'edició del 2012 es va deixar en la segona posició.

Els membres de la banda Kinton Cloud amb el seus seguidors al fons.
photo_camera Els membres de la banda Kinton Cloud amb el seus seguidors al fons.

La joventut dels membres de la banda d'Ivars d'Urgell Kinton Clound no els ha impedit poder presentar el seu primer disc, el treball Que giri! que van tenir la gentilesa d'oferir als vilatans del seu poble en el marc de la Festa Major, i que aquest cap de setmana els ha donat l'oportunitat de ser els guanyadors del V concurs Música Jove de Ponent, que es va celebrar a Alcarràs.

Assoli aquest premi suposa pels joves músics, formats Aula Municipal de Música Pare Ireneu Segarra d'Ivars d'Urgell, participar en el concurs que es celebrarà en el marc de l'Acampada Jove de Montblanc, que tindrà lloc del 19 de juliol, entre tots els finalistes de les fases territorials de Música de Ponent. En aquest cas el grup guanyador formarà part del cartell de l'edició 2014 de l'Acampada Jove.

El grup es caracteritza per tenir temes propis dins dels estils variats d'ska, rumba i rock, música fresca, senzilla, i molt festiva, contagiosa i amb lletres de vegades innocents, de vegades surrealistes. Els Kinton són gent neta d'esperit com els agrada definir-se, amants del seu poble pagès i amb moltes ganes de tocar. 

En els seus inicis el grup va començar amb tan sols quatre membres i més tard, per tal de buscar noves sonoritats i nous colors de música s'hi van anar afegint la resta dels membres que té ara el grup fins a arribar a ser els vuit músics que formen l'actual Kinton Cloud. Es van presentar l'any 2009 i durant dos anys el projecte va anar creixent i al mateix temps portant-los per diferents escenaris de la comarca del Pla d'Urgell.

Comentaris
Més a Comarca