La Cursa solidària de 10 Km de Bell-lloc es trasllada a la tarda i modifica recorregut

Els organitzadors de la cursa han volgut donar més protagonisme al municipi. al mateix temps que oportunitat d' incorporar la participació popular.

La cursa continuarà tenint la major part del recorregut per camins del terme.
photo_camera La cursa continuarà tenint la major part del recorregut per camins del terme.

Bell-lloc prepara la cinquena edició de la Cursa Solidària de 10 Km, amb importants novetats, entre les quals cal destacar la modificació del circuit que en aquesta ocasió tindrà la sortida al centre urbà de la localitat. Amb aquesta iniciativa els organitzadors tenen la voluntat d'vtansar la proba esportiva al públic, per la qual cosa també s'incorpora una cursa popular, per a petits i grans.

Pel que fa a la resta de novetats, la cursa que tindrà lloc el 6 de juliol, sortirà a les vuit del vespre, amb sortida i arribada al cor de Bell-lloc, a la plaça Lluís Companys, per tal d'aconseguir més caliu popular. En acabar, tots els participants rebran una bossa del corredor amb entrepà, fruita, beguda i obsequis de les firmes col·laboradores.

Aquesta nova situació també permetrà que els participants a la cursa puguin utilitzar les piscines municipals, que excepcionalment obriran fins a la una de la matinada. També cal destacar que hi haurà un sorteig de lots entre tots els participants.

La cursa continua mantenint l'esperit solidari, de manera que ASPROS i ACUDAM, entitats que treballen ajudant persones amb necessitats especials o que tenen algun tipus de discapacitat, rebran una part del que es recapti en les inscripcions.

comentaris