19.08.2022 |

Vilanova de Bellpuig celebra la Festa Major amb austeritat i molta participació


Vilanova celebra aquest cap de setmana la Festa Major, amb un programa d'actes adaptat a la difícil situació del consistori, el que no impedirà que els vilanovencs puguin gaudir d'un ampli ventall d'activitats de tot tipus, gràcies a l'esforç de l'Ajuntament.

Vilanova de Bellpuig celebra la Festa Major amb austeritat i molta participació

L'alcalde de Vilanova Joan Trull, ho deia en la salutació als veïns: "la situació del país no ha d'impedir que els ciutadans es relaxin i visquin amb intensitat un dies de Festa Major, com en les millors ocasions". La Comissió de Festes de l'Ajuntament ha posat tota la seva obstinació en preparar un programa del qual en poguessin gaudir tots els ciutadans de Vilanova, per sortir al carrer i participar de forma intensa, amb els familiars i amics, de tos els actes, per tal de fomentar la convivència.

El programa es va inaugurar el dijous amb la presentació de la Pubilla i l'Hereu de la vila, i diverses activitats esportives. Ahir divendres, la colla de la Guineu va despertar al poble amb la cercavila, amb els gegants i la colla de grallers, per acabar el matí amb la tradicional ballada de sardanes, que donaria pas als actes de la tarda per a la mainada. La nit va estar dedicada a la música i el ball, i per als que més els agrada la gresca,  a dos quarts d'una de la matinada van participar en el Cerca Tasques pels bars del municipi, amb l'animació de la xaranga.

Per avui dissabte la quitxalla tindrà el seu espai amb espectacle infantil a partir de les dotze del migdia, per passar a l'acte institucional de comiat del Dr. Jose Mª. Tomàs, que deixa el municipi després de més de 32 any com a metge del poble, un acte que tindrà lloc a la una del migdia al poliesportiu municipal.

Per aquesta nit de dissabte, el jovent també tindrà avui el seu espai a partir de dos quarts d'una de la matinada amb el concert d' Escènic, Pastorets Rock i Dj. Caganer.

Els actes de Festa Major continuaran diumenge amb el campionat d'escacs al matí als porxos de l'Ajuntament, una gimcana per als joves a dos quarts de cinc de la tarda, espectacle infantil a la Rambla a les sis, espectacle musical al poliesportiu a les sis, i com a cloenda, sessió llarga de ball en el mateix escenari fins que el cos aguanti.

Galeria de fotos

Vilanova de Bellpuig celebra la Festa Major amb austeritat i molta participació
comentaris