27.11.2021 |

La fira COMINART de Vilanova de Bellpuig arriba aquest cap de setmana a la seva onzena edició

Amb una seixantena d’expositors de productes d’una gran varietat, l'onzena edició de la Fira COMINART de Vilanova de Bellpuig, que tindrà lloc el diumenge 27 de maig d’aquest 2012 ha aconseguit mantenir una alta participació del certamen com en anys passats. Els expositors podran mostrar durant tot el dia els seus productes i serveis als estands, buscant una oportunitat de negoci en el context de crisi econòmica que viuen molts sectors. La fira, però, també es converteix un any més, en tota una gran festa local amb la participació de les entitats vinculades al poble com ara, l’Associació de Dones, o els Grallers i Geganters, amb l’organització d’activitats paral·leles.
Imatge de la mostra de catifes del 2011.
La fira COMINART de Vilanova de Bellpuig arriba aquest cap de setmana a la seva onzena edició
Vilanova de Bellpuig organitza pel proper diumenge 27 de maig el COMINART, la fira del comerç, la indústria i l’artesania, que amb aquesta ja compleix 11 edicions. Fins a una seixantena d’expositors s’han compromès a assistir a la cita, cosa que representa una xifra una mica per sota del certamen del 2011.  Molts buscaran a Vilanova de Bellpuig una nova oportunitat de negoci en presentar els seus productes i serveis en un context de crisi econòmica com el que estem vivim.

El COMINART, organitzat per l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig a través de la Comissió de Festes, compta amb la col·laboració d’entitats del municipi que s’encarreguen d’organitzar activitats paral·leles perquè la Fira es converteixi en una gran festa local.
 
 
Vilanova   vilanova 1     vilanova 3   

Així, per una banda, la Colla de Grallers i Geganters ‘La Guineu’ omplirà la vila amb més de 40 gegants i capgrossos provinents de 20 colles geganteres diferents que participaran a la 9a Trobada de Gegants i Grallers de Vilanova. Per una altra banda, l’Associació de Dones l’Anjua, guarniran amb artesania i colors els carrers del poble amb la 16a Trobada de puntaires, i la 15a Mostra de Catifes de Corpus. 
 
Aquest any també, durant tot el matí es faran activitats al pavelló poliesportiu per recaptar diners en favor de la 'Marató per la pobresa' que organitza Televisió de Catalanya amb el lema 'Que ningú es quedi fora de joc' que la televisió pública catalana emetrà el mateix dia 27 de maig per TV3 i Catalunya Ràdio.

A més a més, durant tota la jornada del COMINART es podran visitar exposicions de pintura i labors, i també es durà a terme la Trobada de plaques de cava que arriba enguany a la setena edició.   Per acabar d’arrodonir la festa, el grup ‘Rosa Linda’, a partir de les 19.30 hores, oferiran una sessió de ball al pavelló poliesportiu. 
 
Aquesta fira, té el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Lleida i del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

La fira COMINART de Vilanova de Bellpuig arriba aquest cap de setmana a la seva onzena edició
comentaris