La Fundació CEEI Lleida col·labora amb la Incubadora d'Empreses de Bell-llloc

Amb aquest conveni, el CEEI Lleida es compromet en la col·laboració del funcionament de la Incubadora d'Empreses de Bell-llocen àrees com l’assessorament del pla d’empresa, la recerca de recursos financers, en l’àrea de màrqueting o en l’àmbit de la qualitat.
 L'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola va signar el conveni.
photo_camera L'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola va signar el conveni.

L'alcalde de Bell-lloc, Ramon Consola, i el vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices, van signar aquest dilluns el conveni de col·laboració que també inclourà col·laboració amb part de les despeses derivades dels cursos de formació, seminaris o assistència a fires que es duguin a terme a la Incubadora.

El CEEI Lleida, integrat en el consorci GlobaLleida i ubicat al complex de la Caparrella, te previst donar suport als emprenedors instal·lats en la Incubadora en  l'elaboració del pla d'empresa a través dels seus tècnics en col·laboració amb els de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell.

La Incubadora d’Empreses disposa de 636 metres quadrats distribuïts en 8 mòduls de 12 a 17 metres quadrats, totalment equipats a més dels espais comuns, dels que 5 estan actualment ocupats.

comentaris
Més a Comarca