08.08.2022 |

La incubadora d'empreses de Bell-lloc organitza un nou curs per a emprenedors

El curs és gratuït i té per objectius impulsar l’esperit emprenedor així com permetre a l’emprenedor avaluar el rendiment de la seva futura empresa.
El curs constarà de 50 h i es realitzarà a la Incubadora d'empreses de Bell-lloc
La incubadora d'empreses de Bell-lloc organitza un nou curs per a emprenedors

Organitzat per la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell i l’àrea de formació de la Unió de Pagesos amb la col.laboració del Consorci de Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya, el curs constarà de 50 h i començarà el proper 4 d'abril.

Els i les participants aprendran a desenvolupar les seves idees de negoci, amb especial atenció a conèixer les eines tècniques per elaborar un pla d’empresa com a eina necessària en el procés de creació d’una empresa i també per l’obtenció de finançament o subvencions.

Aquest curs està especialment dirigit a joves aturats menors de 30 anys que estiguin considerant la possibilitat de l’auto-ocupació en un context difícil per l’accés al món el treball. Tot i això hi ha un nombre de places per a persones més grans que els interessi fer aquesta formació. 

El curs es realitzarà a la Incubadora d’Empreses (C/ Joan Oró, 3 – Bell-lloc d’Urgell), els dilluns i dijous de 17’00 a 20’00 h i l'inici serà el proper 4 d'abril. 

Inscripcions a la web de la incubadora: www.ida.cat 

La incubadora d'empreses de Bell-lloc organitza un nou curs per a emprenedors
comentaris