29.06.2022 |

La Marxa per la independència s'està vivint a tots els racons de Catalunya

Ara toca el torn a Arbeca, on l'ANC Les Garrigues prepara un acte pel proper 24 d'agost. Per altra banda, l'assemblea territorial del Pla d'Urgell informa que ja es poden fer les inscripcions per la sortida amb autocar des de diferents punts de la comarca, per a la gran manifestació unitària de l'onze de setembre a Barcelona amb un clam clar i català, Catalunya: nou estat d'Europa.
Imatge del primer acte a Lleida, punt de partida de la Marxa.
La Marxa per la independència s'està vivint a tots els racons de Catalunya


El 24 d’agost, Arbeca, poble de Les Garrigues, vol esdevenir una parada més de la gran i extensa marxa que estan vivint tots els racons de Catalunya, de la mà de les assemblees territorial d’arreu. En aquest cas, l’ANC Les Garrigues - Les Garrigues Històriques promouen aquest esdeveniment de caire participatiu i festiu. A partir de les 22 h un seguici d’actuacions com la dels grallers de La Revolta o els Gegants d’Arbeca obriran un acte que continuarà amb la participació dels batucaires Pim Pam Dale Maraca i d’un taller de danses popular a càrrec de l’Esbart dansaire d’Arbeca. Seguint la costum de les marxes per la independència, es llegirà el manifest oficial de la marxa. Per concloure la nit, la cantant Anna Roset ficarà el punt i final a una vetllada que espera ser intensa, participativa i molt independentista. Juntament a les actuacions i taller, cal destacar que s’oferirà servei de bar, venda de productes independentistes, un Dóna la cara, inscripcions per l’autocar de la manifestació, etc.

Per altra banda, l'assemblea territorial de l'ANC,  Pla d'Urgell per la independència, ha facilitat punts d'inscripció en establiments comercials de la comarca, per als autocars de la marxa de l'11 de setembre, que sortiran des de tots els pobles del Pla d'Urgell.  

Els punts d'inscripció a Mollerussa són: Ajuntament, Llibreria Sarri, Llibreria Dalmases, Binari, Calçats Melgosa, Calderon Sports, Motors & Sports, Montalegre, Perruqueria Ada Gros, Bar l'Amistat, Musical Aurora i Territoris.cat.

Més informació d'altres punts d'inscripció al Pla d'Urgell: Tel. 666 286 969

La Marxa per la independència s'està vivint a tots els racons de Catalunya
comentaris