La pluja no desllueix la Festa Major de Vila-sana

Amb la proclamació de Judit Solé i Bernat Barón, com a Pubilla i Hereu respectivament, es va iniciar la Festa Major de Vila-sana, que malgrat els xàfecs del dissabte, es va celebrar amb una gran participació.
Imatge de la pubilla, dames, hereu i cabalers de Vila-sana
photo_camera Imatge de la pubilla, dames, hereu i cabalers de Vila-sana

Com ve essent tradicional Vila-sana inaugurava la Festa Major amb la proclamació de la pubilla, dames d'honor, hereu i cabalers, nomenaments que aquest any van recaure en Judit Solé com a pubilla, a qui acompanyarant en el mandat Nerea Fajardo i la Gemma Capdevila, així com Bernat barón va ser anomenat hereu, a qui acompanyaran els cabalers Josep Ripoll i Xavier Puigpinós.

El pregó de festes va ser un altre dels actes populars que van comptar amb una gran participació, ja que la filla de la vila Rosa Mª Solsona Fages, va ser l'encarregada de la lectura inaugural.

Alguns dels actes programats pel dissabte es van tenir que suspendre, i traslladar-los al pavelló municipal, per la qual cosa els veïns van poder gaudir dels actes programats malgrat el canvi d'escenari. Si que es van tenir que suspendre les competicions al circuit de BMX que es programarà en les properes setmanes.

Cercaviles i animacions infantils sessions de ball van completar la celebració, així com els actes litúrgics. 

Un dels actes més participatius i que van causar més espectació va ser la pista de Paintball organitzada pel Grup de Jovent de Vila-sana, una novetat que no es van voler perdre els joves de la vila i que van seguir amb interès els grans.

Galeria de fotos

comentaris