La Trobada motera Arrebuf aplega a més de 600 participants a Golmés

La crida del Moto Club +Gas Gol+ reuneix a més de 600 aficionats de tota catalunya a Golmés, en una festa que també vol ser una manera de donar a conèixer el territori i les seves peculiaritats gastronòmiques i paisatgístiques.
photo_camera Els vehicles estacionats en els carrers de Golmés.

Una any més els membres del Motoclub +Gas Gol+ de Golmés han estat capaços de convocar a més de 600 aficionats a les motos, una festa que amb quatre anys de trajectòria s'ha convertit en una trobada habitual del calendari dels motards catalans. Els participants van gaudir d'un esmorzar ofert per l'organització i el consistori de Golmés, després de la concentració en la zona de lleure del municipi, que també va ser l'escenari d'activitats i sortejos de diferents obsequis, gentilesa dels establiments i comerços de la localitat.

Tot seguit, els participants de la trobada van dur a terme un recorregut per diferents indrets de la comarca i de les comarques properes, per tal de gaudir del paisatge, que en aquesta època ofereix l'atractiu del contrastos de colors dels conreus i de l'arquitectura dels nostres pobles.  

Comentaris
Més a Comarca