16.10.2021 |

Les estades d'estiu de Bellvís finalitzen amb molt bons resultats i èxit de participació

Més de 50 nens i nenes d'arreu de la província de Lleida participen en aquesta 9a edició de les estades organitzades pel Club Gimnàstic Bellvís. Aquest any el Club ha aconseguit arribar al Campionat d'Espanya amb la Maria Cerdà i d'altra banda, hi haurà dos possibles partipacions provincials que sortiran per aquesta nova temporada.
Club Gimnàstic de Bellvís inpulsa un any més les estades d'estiu.
Les estades d'estiu de Bellvís finalitzen amb molt bons resultats i èxit de participació

El divendres 20 de juliol van concluir les estades d'estiu organitzades pel Club Gimnàstic de Bellvís, en un acte que es va organitzar per l'ocasió amb l'assistència de l'Alcalde de la vila, Francesc Fabregat acompanyat pels participants i per la directora i tècnic de l'entitat, Maribel Moncasi, la qual va manifestar la seva satisfacció per l'èxit d'aquesta novena edició i amb la perspectiva de celebrar els deu anys del Club que dirigeix.

Enguany, l'equip format per nens i nenes d'arreu de la província de Lleida ha realitzat activitats diverses: tecnificació, barra, paral·leles, potro, plinton i natació. Com a novetat, es va incorporar una "teacher" per als més menuts que combinaven la gimnàstica i l'anglès. Totes les activitats s'han dut a terme al pavelló poliesportiu de Bellvís, instal·lacions que cedeix cada any l'Ajuntament per poder realitzar aquest tipus d'activitats lúdiques i esportives. 

Són ja nou edicions d'èxit de participació i de resultats, doncs cal destacar que dins l'equip del Club hi ha hagut una participació per als campionats d'Espanya, amb la seva protagonista, la Maria Cerdà i dos possibles provincials que sortiran per aquesta nova temporada. 

Les estades d'estiu de Bellvís finalitzen amb molt bons resultats i èxit de participació
comentaris