Liebherr - Tallers Àngel Roig fa entrega d'una màquina a l'Institut Mollerussa

L'empresa col·laboradora ha fet entrega de la màquina Liebherr al centre durant el matí de divendres 5 d'abril, la qual pel seu tamany i funcions s'adapta totalment a la formació que s'imparteix en el cicles d'Obra Pública així com en els d'Agropecuària. 

photo_camera Moment en què el representant de Liebherr fa entrega de les claus de la màquina a Antoni Reig director de l'Institut Mollerussa

L'Institut Mollerussa, centre de referència al Pla d'Urgell de cicles formatius de grau mig i superiors  i altres especialitats, ha rebut una màquina Liebherr per part de l'empresa  Tallers Àngel Roig, la qual és concessionari oficial de Liebherr, marca leader en maquinària per a la construcció. 

L'acte ha comptat amb la presència del Director del centre, Antoni Reig i el representant de Liebherr Tallers Àngel Roig, així com del tutor i tècnic del CFGM Operació i Manteniment de Maquinària de Construcció i dels alumnes que imparteixen aquesta formació. El cicle de dos anys, compta amb 25 alumnes per any. 

L'Institut Mollerussa manté un estret vincle de col·laboració amb diferents empreses entre les quals es troben Tallers A. Miquel Linde, Rental Forklifts Europe, Gremi d'Àrids de Catalunya, Liebherr Tallers Àngel Roig i Àrids Romà entre altres. 

Antoni Reig va destacar la importància d'aquesta col·laboració pel nivell que s'assoleix en la formació, en aquest cas, en els dos tipus de famílies dels cicles,  que engloben per una part els cicles d'Obra Pública i per altra els cicles d'Agropecuària, i va afegir que  "sense l'aportació d'aquestes empreses no seria possible aquesta formació".

Més a Comarca
Entering on the requested page Skip advertisement