Llum verda al centre per a l'impuls empresarial del Pla d'Urgell

El Consell Comarcal recupera el projecte de rehabilitació de la tercera planta de la seu comarcal per concentrar els serveis que tenen relació amb la promoció empresarial. 

Imatge de la tercera planta de la seu del Consell Comarcal, que ocupara el projecte.
photo_camera Imatge de la tercera planta de la seu del Consell Comarcal, que ocupara el projecte.

El Consell Comarcal va aprovar aquest dilluns la licitació del projecte executiu i les obres del Centre per a l'Impuls Empresarial del Pla d'Urgell, una actuació que amb un pressupost de 418.000 euros, permetrà habilitar la tercera planta de la seu comarcal.

El projecte que s'haurà d'adjudicar i executar aquest mateix any, consistirà en l'adequació d'una superfície de 312 metres quadrats en la que es construiran 4 despatxos, lavabos, recepció, aula de formació, arxiu i aula d'autogestió. Cal recordar que l'ens comarcal va dur a terme una primera fase del projecte, instal·lant el terra, el sostre, la xarxa elèctrica i els tancaments.

L'objectiu d'aquesta actuació és concentrar en aquesta planta tots els serveis de l'àmbit de la promoció empresarial, per tal de què es puguin dur a terme les activitats que es gestionen des d'aquesta àrea del Consell Comarcal, amb una major funcionalitat i independència de la resta de l'edifici.

L'actuació permetrà reordenar els serveis del Consell Comarcal que actualment es concentraven en la segona planta de la nova ala, optimitzant els espais que ocupaven els serveis relacionats amb la promoció empresarial.

comentaris