Mag Lari presideix un pregó de Festa Major màgic a Golmés

Amb la complicitat de l'Ajuntament, Mag Lari va captivar al públic golmesenc amb un pregó de festes col·lectiu amb màgia inclosa.

L'alcalde Jordi Calvís va nomenar a pubilla, hereu, dames, i cabalers.
photo_camera L'alcalde Jordi Calvís va nomenar a pubilla, hereu, dames, i cabalers.

Golmés va donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Salvador Votat, amb un acte que va combinar protocol, màgia, i bon humor protagonitzat per Mag Lari, convidat a dirigir el pregó de festes. L'Ajuntament va preparar l'atrezzo que necessitava Lari per trobar la complicitat del nombrós públic que va omplir la la Sala Doctor Baiget, set cartes amb el programa de la festa, que van servir per participar en la juguesca que proposava el mag, i que va provocar les continues rialles dels assistents. En definitiva, una forma de fer front a les dificultats amb bon humor, tal com va desitjar el pregoner.

Tot seguit, l'alcalde Jordi Calvís va fer oficial el nomenament de la pubilla, dames, hereu, i cabalers, que van ser designats per votació popular, -Núria Huguet com a Pubilla, l'Adrià Palau com Hereu, la Cinta Mayoral, i Lourdes Molina  com a Dames d'Honor i Joan Pérez i Marc Visa  els Cabalers -,  els respectius antecessors dels nomenats, van lliurar les bandes que els acompanyaran en tots els actes que presidiran al llarg d'aquest any.

La festa es va traslladar al pavelló Salvador Ezquerra, on al públic els esperava l'espectacle Brots , protagonitzat pels televisius Toni Albà, Fremí Fernàndez, Gerard Domènech i Xavier Macaya. La festa finalitza aquest dimarts amb diversos actes, culturals, i la cloenda amb sessió de ball.

Comentaris
Més a Comarca