El manteniment de la bicicleta, atractiu del Dia del Medi Ambient a Linyola

Centenars de persones van participar en els tallers i les activitats programades en la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient. 

El públic participa en els tallers del Dia del Medi Ambient a Linyola.
photo_camera El públic participa en els tallers del Dia del Medi Ambient a Linyola.

Un any més el Consell Comarcal del Pla d'Urgell va organitzar la Festa del Medi Ambient, un acte que se celebra en l'àmbit mundial per tal de sensibilitzar a la població sobre els temes mediambientals i de sostenibilitat. L'acte va tenir lloc aquest diumenge a la zona esportiva de Linyola, que va acollir un seguit d'activitats culturals i de lleure relacionades amb els temes mediambientals.

Una programació de la qual cal destacar el taller de manteniment de bicicletes que va ser una de les activitats amb més participació, el que demostra l'interès del públic per les activitats i esports en les que s'utilitza aquest vehicle.

La jornada va tenir una bona afluència de públic familiar que va poder participar en un gran nombre d'activitats, demostració de vol i maneig de rapinyaires, passejades amb poni i carro, tir amb arc, bitlles, demostració de bombolles de sabó i, per a cloure la jornada, una xerrada de Josep Pàmies sota el títol Plantes per a alimentar-nos, plantes per a curar-nos.

Per als més petits, es van programar tan de matí com de tarda, tallers del món del cavall, de sons reciclats, de jocs reciclats i d’exploradors. Però com en anteriors edicions una de les propostes més atractives per a la quitxalla va ser el pop inflable del reciclatge.

Les propostes de la jornada també incloïen la segona fira de productes locals, artesans i tradicionals, així com una exposició de treballs relacionats amb l’àmbit del medi ambient fets per les escoles de la comarca i una mostra de jocs reciclats i una altra d’animals.

comentaris