19.10.2021 |

MicroBank finançara les empreses que s'instal·lin a la Incubadora de Bell-lloc

MicroBank i l'Ajuntament de Bell-loc han firmat aquest dimecres un conveni per facilitar el finançament a les empreses que s'instal·lin a la Incubadora, amb l'objectiu de potenciar la creació i consolidació de nous projectes empresarials.
El director comercial de MicroBank, Ramón Gatell, i l’Alcalde de Bell·lloc, Ramon Cònsola.
MicroBank finançara les empreses que s'instal·lin a la Incubadora de Bell-lloc

El director comercial de MicroBank, Ramón Gatell, i l’Alcalde de Bell·lloc, Ramon Cònsola han firmat aquest dimecres, un conveni de col·laboració  per facilitar el finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits. Amb la firma d’aquest acord entre el banc i la institució s’estableixen noves línies de finançament dirigides tant a persones amb projectes d’auto ocupació, como autònoms i joves microempresaris. MicroBank durà a terme una inversió creditícia de fins un milió d’euros. L'acte ha tingut lloc a la seu de la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de la localitat. Es tracta del segon conveni que la divisió de la Caixa signa a la demarcació de Lleida, després del de GoblaLleida.

Els nous emprenedors que vulguin presentar els projectes i instal·lar la seva seu a la Incubadora podran rebre a través d'aquest conveni fins a 25.000 euros per iniciar l'activitat, sense avals i amb un interès de 8%, una oferta que serà extensible a les empreses que es vulguin implantar en el polígon industrial que l'Incasol va construir al municipi.

Segons manifestacions de l'alcalde de Bell-lloc Ramon Cònsola, quatre empreses de la demarcació de lleida ja han confirmat el lloguer dels espais per instal·lar-se en aquest equipament, i en les properes setmanes rebran les claus per poder iniciar l'activitat. Cònsola ha afegit que aquest conveni és molt important per Bell-lloc ja que facilitarà el finançament a nous projectes empresarials.

MicroBank finançara les empreses que s'instal·lin a la Incubadora de Bell-lloc
comentaris