03.10.2022 |

Mor l'escriptor i historiador de Castellnou de Seana Miquel Galitó

L'Ajuntament de Castellnou de Seana ret homenatge al fill il·lustre i director de la col·lecció d'Estudis Castellnouencs, Miquel Galitó que ha mort aquest cap de setmana.
Miquel Galitó, segon a l'esquerra, amb l'alcalde Jordi Llanes.
Mor l'escriptor i historiador de Castellnou de Seana Miquel Galitó

Hi ha persones que no haurien de marxar mai, el Miquel Galitó és una d'elles, la seva gran tasca com a director i escriptor dels estudis castellnouencs ha deixat una petjada que quedarà fixada eternament al nostre poble, que avui està de dol per la seva partença tant inesperada.

Malgrat la distància entre Barcelona i Castellnou, el Miquel sempre ha portat el seu poble al cor, i constantment s’ha interessat  per tot allò relacionat amb Castellnou. La seva dedicació ha fet possible que durant gairebé 25 anys les seves publicacions d’estudis castellnouencs ens hagin anat enriquint com a poble i ens hagin ajudat a reforçar  la nostra  identitat.

Gràcies al seu treball la nostra gent i les generacions que pugen, podran disposar  d’una font d’informació històrica molt rica i valuosa.

Els seus llibres reflexen l’essència del nostre poble.

El Miquel romandrà sempre entre nosaltres a través del seu llegat tant valorat i apreciat  per tots els habitants de Castellnou de Seana.

Gràcies Miquel.

Mor l'escriptor i historiador de Castellnou de Seana Miquel Galitó
comentaris