Mossos d'esquadra i el jovent del Pla debaten els perills de les xarxes socials

Els Mossos d’Esquadra van alertar als joves que, sempre que se sigui víctima d’algun assetjament o d’algun altre tipus de delicte, és necessari que se’n faci una denúncia.

Els Mossos d'Esquadra van participar en les xerrades de Torregrossa i de Sidamon.
photo_camera Els Mossos d'Esquadra van participar en les xerrades de Torregrossa i de Sidamon.

L’Espai Jove del Pla d’Urgell organitza xerrades per a conscienciar als joves sobre els perills de les xarxes socials. De moment, els Mossos d’Esquadra ja han dut a terme xerrades als locals joves de Torregrossa i de Sidamon. En ambdós casos es van plantejar als joves diferents exemples de perills en què hom es pot trobar a les xarxes socials com ara el risc de publicar imatges d’altres persones o  què pot comportar el mal ús de les opcions de privacitat o de les contrasenyes,  a la vegada que els van informar de com haurien d’actuar si en fossin víctimes o testimonis, entre d’altres. Els Mossos d’Esquadra van alertar als joves que, sempre que se sigui víctima d’algun assetjament o d’algun altre tipus de delicte, és necessari que se’n faci una denúncia.

Un dels aspectes que va generar més incerteses entre els assistents a les xerrades va ser què pot suposar penjar fotografies d’altres persones a les xarxes socials sense permís.

L’Oficina Jove del Pla d’Urgell té previst oferir xerrades a altres locals joves per tal de conscienciar al jovent sobre les conseqüències que pot comportar un mal ús de les xarxes socials. 

Comentaris
Més a Comarca