Restauració i paisatge, una bona combinació que destaca els atractius del Pla d'Urgell

La gastronomia s'ha convertit  en un símbol d'identitat, que els restauradors utilitzen per divulgar els productes dels territori, una manera de fomentar el consum de proximitat i d'altra banda, despertar l'enginy en un sector cada cop més creatiu.
photo_camera El Pla d'Urgell ofereix diverses propostes per gaudir de l'estiu.

El restaurant Petit Xiroi aprofita la seva localització estratègica, al bell mig del Pla d'urgell per proposar als clients i visitants un sopar maridatge que combina vins de Cérvoles Celler i un menú elaborat amb productes de la terra. La cita serà per avui divendres 20 de juliol, a les 21,30 h. al mateix restaurant de Vila-sana.

Amb una llarga trajectòria en el món de la restauració, el Mariano del Restaurant Petit Xiroi ens ofereix nous suggeriments per les nits d'aquest estiu, tot un seguit d'Innovavores propostes com la que portarà a terme avui a la nit: Un sopar maridatge amb els prestigiosos vins de Cérvoles Celler per als gourmets més exigents.

El menú consistirà amb Tomata de Vila-sana amb seitons, tonyina i esqueixada acompanyat del vi Colors Blanc' 11, per seguir amb el Risoto de bolets amb el vi Cérvoles Blanc' 11, continuarà amb els Caragols a la llauna acompanyats del Cérvoles' 06. Finalment ens presentarà el Garronet de cabritet rostit al forn i regat amb el vi Cérvoles Estrats' 05. La nota dolça la posarà amb els deliciosos postres de Formatge Cassolà acompanyats del vi Colors ' 09.

Cal reservar taula al telèfons 973 71 27 04 o al 615 42 07 91

Comentaris
Més a Comarca