La quarta convocatòria de la Copa CEPU va compaginar futbol i solidaritat

El Club Esportiu Pla d'Urgell va reunir a Bellvís més de 200 joves, que juntament amb els seus familiars van participar en el Gran Recapte de Primavera del Banc d'Aliments.

Més de 200 futbolistes van participar en la Copa CEPU 2014 a Bellvís.
photo_camera Més de 200 futbolistes van participar en la Copa CEPU 2014 a Bellvís.

El Club Esportius Pla d'Urgell (CEPU) va voler aplicar la seva responsabilitat social corporativa en la quarta edició de la Copa que porta el seu nom, una acció que va consistir a transformar les inscripcions de la competició en aliments. D'aquesta manera l'entitat esportiva se sumava a la campanya del Gran Recapte de Primavera, que va celebrar els dies 6 i 7 de juny, el Banc d'Aliments.

Amb aquesta iniciativa el CEPU ha volgut traslladar als joves participants, els valors de la solidaritat i la participació en projectes humanitaris i socials.

La competició es va celebrar aquest diumenge a Bellvís, amb la participació de més de 200 futbolistes de la categoria benjamí, i va comptar amb la participació organitzativa de l'equip cadet del club, que participen en el programa Joves Solidaris de la Fundació FC Barcelona.

En aquesta edició hi van participar 16 equips dels clubs d'Alpicat, Baix Segrià, Cervera, Encamp, Fraga, Lleida, Montsó, Tàrrega, així com els del CEPU. Entre els que es van proclamar campió del grup A i B l'Encamp A, una categoria en el que el CEPU B fou quart i el seu jugador, Pol Simón, el màxim golejador. Pel que fa al grup C i D el triomf va ser pels lleidatans de l'Alpicat.

L'equip A del club del Pla d'Urgell es va haver de conformar a superar la fase de consolació del grup A i B, empatats a punts amb els targarins, i el jugador Adrià Fortuny va ser el màxim golejador. En el grup C i D el CEPU C va assolir una quarta plaça, per darrere del Tàrrega B.    

Comentaris
Més a Comarca