08.08.2020 |
Territoris.cat

El Palau d'Anglesola reforma el camp de futbol municipal

L'Ajuntament sol·licitarà una subvenció al Consell Català de l’Esport, que ha obert una línia per actuacions urgents d’adaptació a la seguretat, habitabilitat i funcionalitat dels equipaments esportius existents.

Imatge de l'estat actual del Camp Municipal d'esports del Palau d'Anglesola.
Imatge de l'estat actual del Camp Municipal d'esports del Palau d'Anglesola.
El Palau d'Anglesola reforma el camp de futbol municipal

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat les obres de reforma del camp d’esports municipal, un equipament que ha quedat obsolet i necessita una reestructuració íntegra. El projecte s'ha adjudicat amb un pressupost de 9.018 euros mitjançant el procediment de contractació d'obres menors.

La reforma consisteix en la substitució de la coberta de les grades, que ara és d’uralita, per un sostre metàl·lic tipus sandwich. Igualment es retirarà la tanca que es troba malmesa i es col·locarà una malla nova galvanitzada de 2 m d’alçada. La tanca actual presenta nombrosos filferros trencats i constitueix un risc per als usuaris del camp. També es construirà una nova marquesina a la zona d’entrada al camp d’esports. Amb aquestes millores, els aficionats al futbol podran gaudir d’una manera més còmoda i segura dels partits que s’hi juguen.

L'alcaldessa del Palau Montserrat Meseguer, ha explicat que

el camp de futbol del Palau és utilitzat de forma regular per l’equip de futbol local, que juga a tercera categoria regional, i també pels diversos equips del Consell Esportiu del Pla d’Urgell (CEPU), per tant la reforma era totalment necessària.

En aquest sentit, Meseguer ha afegit que l'Ajuntament tè previst sol·licitar una subvenció al Consell Català de l’Esport, que ha obert una línia per actuacions urgents d’adaptació a la seguretat, habitabilitat i funcionalitat dels equipaments esportius existents.

El Palau d'Anglesola reforma el camp de futbol municipal
comentaris