El Pla d'Urgell permet mantenir el lideratge del Campionat de Ral·lis, a Xevi Pons

La plaça Manuel Bertran de Mollerussa va ser l'escenari de la sortida de la competició, així com l'acte de lliurament de trofeus. Bell-lloc, Fondarella, Sidamon, Torregrossa, i el Circuit de la Serra van acollir dos dels trams.

Ral·li Pla d'Urgell  Xevi Pons
photo_camera Ral·li Pla d'Urgell Xevi Pons

Galeria de fotos

El Pla d'Urgell, i l'Escuderia Mollerussa van demostrar un cop més la seva capacitat per organitzar importants esdeveniments esportius, com ho va demostrar els desenvolupament del IV Ral·li Pla d'Urgell, puntuable per als campionats d'Espanya, i Catalunya. Impecable gestió, tant per part dels organitzadors, com de la capital Mollerussa, que va aplegar la vessant més popular i participativa de la competició.

Una prova en la que es van complir els pronóstics de lideratge, del barceloní Xevi Pons, el pilot que ostentava fins ara dues victòries en el seu compte particular, i, aquest cap de setmana, en va afegir un més al seu caseller en imposar-se en el Ral·li Pla d'Urgell. 

Després de marcar-se un recte en el segon tram que el va acostar al liderat, Pons va recuperar la primera posició de la prova catalana en el segon bucle; i, a partir de llavors, cap dels seus adversaris ha pogut seguir el seu ritme.

El pilot de Manlleu es va imposar amb autoritat en la tercera cita de la temporada, consolidant-se com a líder indiscutible del Nacional de Terra. Climent Domingo i Carles Llinàs, segon i tercer classificat, respectivament, van completar un podi compost únicament per pilots catalans.

El 4art Ral·li es va dur a terme amb quatre trams cronometrats d’un total de 80 kilòmetres, dos dels quals, a Arbeca i a Sant Martí de Maldà es van fer al matí, mentre que a la tarda es van disputar un al Circuit de la Serra i un altre que va discórrer pels municipis de Bell-lloc, Fondarella, Sidamon, Torregrossa. 

Mollerussa va escenificar la sortida, el divendres al vespre, i el lliurament de premis el dissabte, a la plaça Manuel Bertrand.

Comentaris
Més a Comarca