07.12.2022 |

La presentació de l'ANC a Bellvís va aixecar força expectació entre els seus vilatans

El passat dijous 18 de novembre, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Bellvís, es va  presentar l’Assemblea Nacional Catalana, amb els parlaments de Pere Pugés, un dels fundadors i membre de la permanent de l’ANC, i Ricard Garreta, membre de la Fundació Catalunya Estat.
Més d'un centenar de persones van assistir a l'acte en què també es va descriure la missió de l'AMI.
La presentació de l'ANC a Bellvís va aixecar força expectació entre els seus vilatans

També va participar Francesc Fabregat, alcalde de Bellvís, com a membre del consell directiu de l’Assemblea de Municipis per la Independència (AMI). 

A l’acte, a més de presentar l’ACN i parlar dels seus orígens i objectiu, es va explicar als presents les motivacions econòmiques que ens porten inexorablement cap a la independència, i també es aprofitar per descriure la missió de l’AMI en el marc actual de procés d’independència. 

La presentació va aixecar força expectació entre els vilatans del Bellvís, cosa que demostra la forta afluència, un centenar de persones, i les més de dues hores que va durar l’acte, amb moltes preguntes per part del públic assistent. 

Finalment, es va convidar a tots els assistents i a tothom interessat a la constitució de l’Assemblea territorial de Bellvís el proper dia 30 d’octubre a les 22 h a la sala petita del mateix Ajuntament.

 L’Assemblea Nacional Catalana és una organització popular, unitària, plural i democràtica que té per objectiu recuperar la independència política de Catalunya mitjançant la constitució d'un estat de dret, democràtic i social.

La presentació de l'ANC a Bellvís va aixecar força expectació entre els seus vilatans
comentaris