06.10.2022 |
Territoris.cat

Un quart de segle de Penya Blaugrana a Miralcamp

Els culés de Miralcamp van comptar amb el suport dels directius Josep Ramon Vidal i Josep Llorca, així com de l'exjugador Joan Vilà.

Directius i corporació municipal amb les copes del FC Barcelona.
Directius i corporació municipal amb les copes del FC Barcelona.
Un quart de segle de Penya Blaugrana a Miralcamp

Miralcamp es va vestir de blaugrana aquest diumenge, per tal de celebrar el vint-i-cinquè aniversari de la Penya Barcelonista del municipi, una commemoració que va rebre el suport d'una vintena de representants de penyes del territori, així com dels directius del FC Barcelona Joan Ramon Vidal i Josep Llorca, a qui també acompanyava l'exjugador Joan Vilà.

Els veïns del municipi van poder veure les copes dels campionats de Lliga i d'Europa que es van exposar en la sala d'exposicions del consistori. Al llarg del matí una gran quantitat de públic familiar va visitar l'exposició per fer la foto amb els trofeus del club.

Les delegacions de penyes catalanes es van reunir a la seu de l'entitat local, on els amfitrions van explicar la seva trajectòria, i tot seguit es van traslladar a la plaça Sant Jaume, on els esperaven els grallers i gegants de la colla local, que van interpretar diverses peces musicals, entre elles l'himne del Barça.

L'alcalde del municipi Melcior Claramunt va rebre als directius del FC Barcelona, acompanyat de la corporació municipal, i tot seguit Joan Vilà va signar el llibre d'honor, abans de participar en el dinar de germanor, acompanyats dels socis blaugrana locals i els convidats.

Un quart de segle de Penya Blaugrana a Miralcamp
comentaris