Roben per tercer cop en un mes, el cable de la xarxa telefònica a Castellnou i Vila-sana

Els lladres han repetit el robatori tres cops en les darreres setmanes a Vila-sana i Castellnou de Seana, en el mateix tram de la xarxa de comunicació.

Els lladres han tallat al voltant de 200 metres de la xarxa de telefonia.
photo_camera Els lladres han tallat al voltant de 200 metres de la xarxa de telefonia.

Vila-sana es queda una setmana més sense xarxa telefònica, després de què aquesta matinada uns desconeguts han tallat al voltant de 200 metres de la xarxa de la companyia, concretament un tram que es troba en el camí de Vila-sana a Linyola.

Aquesta sostracció ha deixat incomunicat al municipi des de la matinada, causant importants perjudicis a empreses i particulars, segons manifestacions de l'alcalde Joan Ramon Sangrà. 

Aquest ha afegit que es tracta del tercer cop que es produeix aquest incident en un mes, amb les conseqüències que això provoca.

Segons Sangrà, el consistori, el consultori mèdic, particulars i empreses, queden totalment incomunicats durant tot un dia, i aquest fet ha estat reiteratiu sense que de moment, s'hagi pogut localitzar els responsables.

Un fet que també succeeix a Castellnou de Seana, localitat en la qual també s'han produït al voltant de sis robatoris de cable de la xarxa telefònica, al llarg d'aquest any. Segons l'alcalde Jordi Llanes, els delinqüents sempre operen de la mateixa manera i en el mateix tram de la xarxa, entorn dels 200 metres.

Segons els alcaldes, des del darrer robatori la companyia ha instal·lat un sistema d'alarma, però tot i l'agilitat dels Mossos d'Esquadra, ha estat impossible enxampar els autors del robatori.

Els alcaldes han manifestat que tot i que la companyia agilitza els treballs de reposició de la xarxa, això no impedeix que els municipis es quedin sense comunicació entre un o dos dies. Per aquest motiu, alguns industrials de la zona han presentat denúncies a la Policia Autonòmica.

Comentaris
Més a Comarca
Entering on the requested page Skip advertisement