Taller de creació de continguts audiovisuals per empreses i emprenedors

Una iniciativa de la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc amb la col·laboració del Consorci Leader Urgell-Pla d'Urgell.

Activitats en la Incubadora d'Empreses de Bell-llloc.
photo_camera Activitats en la Incubadora d'Empreses de Bell-llloc.

La Incubadora d'Empreses (Ida) de Bell-lloc organitza un taller gratuït de creació de continguts audiovisuals, dirigit a emprenedors i empresaris, que tinguin interès a utilitzar aquestes eines per posicionar i divulgar amb eficàcia les seves activitats.

La globalització obliga a les empreses a trobar canal de difusió eficient, per la promoció de productes i activitats, i en aquest àmbit la creació de missatges i el suport audiovisual es fa imprescindible, per incrementar els beneficis.

Per aquest motiu l'Ida de Bell-lloc proposa una jornada de formació de quatre hores, que tindrà lloc aquest dissabte 4 d'octubre, en la que l'equip de l'empresa Plandora continguts, iniciarà als participants en l'entorn dels missatges publicitaris, la creació de vídeos i la utilització de la fotografia de forma eficient. Un equip que el conformen Esther Barta, Tècnica en màrqueting operatiu, el periodista i tècnic en comunicació audiovisual Josep Anton Pérez, i l'enginyer informàtic i Màster en ficció, cine i TV Robert Garcia.

Programa de matèries que s'impartiran en el seminari, pots consultar el pdf.

El taller es gratuït i les inscripcions es poden dur a terme en el web http://www.ida.cat/formacio/jornades-i-seminaris 

Comentaris
Més a Comarca