Tallers gratuïts en la Incubadora d'Empreses d'Innovació de Bell-lloc

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica de Bell-lloc, ha dissenyat per aquest trimestre una àmplia programació de cursos i tallers gratuïts per a ajudar a generar ocupació.

Activitats formatives a la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc.
photo_camera Activitats formatives a la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc.

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica de l’Ajuntament de Bell-lloc proposa una  nova campanya de cursos, que s'incia amb el dedicat a l'elaboració de videocurrículum, una practica que s'ha convertit una eina de presentació més directa i transparent que el currículum en paper.

Per aquest motiu, s'ha preparat un curs en tres sessions i 9 hores de formació en el qual s'ensenyarà als participants a realitzar el seu propi videocurrículum, així com la seua distribució a les empreses a través de les xarxes socials. Les sessions tindran lloc els dies 16, 17 i 19 de setembre de 19 a 22 hores. 

El següent curs gratuït és un de manipulació d’aliments adreçat a persones aturades,  els participants adquiriran els coneixements necessaris sobre els riscos i les precaucions que cal prendre amb els aliments. El curs contarà amb 3 sessions i 6 hores de formació i s’iniciaran el 23, 24 i 26 de setembre de 20 a 22 hores.

Per últim, la següent activitat formativa és un taller gratuït d’Elaboració del Pla d’Empresa adreçat majoritàriament a joves menors de 35 anys que vulguin iniciar o hagin iniciat fa poc un negoci. Aquest curs ensenya l'eina clau a partir de la qual es pot decidir si un projecte empresarial és prou sòlid, o si necessita que es replantegin alguns dels seus aspectes.

El taller contarà amb 3 sessions i 9 hores de formació i es desenvoluparan els dissabtes 5, 19 i 26 d’octubre de 10 a 13 hores.

Comentaris
Més a Comarca