Tecnologies del Pla d’Urgell Plautech, s'instal·la a la lncubadora d'Empreses de Bell-lloc

L'empresa Tecnologies del Pla d’Urgell Plautech S.L. trasllada la seva activitat a la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc (IDA). Es tracta d'una iniciativa que es dedica al desenvolupament de programes de gestió de vendes que va néixer entre Mollerussa i Bellvís.
photo_camera Els representants de l'empresa Plautech signen el conveni amb la IDA.

Aquest dilluns s'ha formalitzat el primer conveni de cessió d'espais de la IDA, un acte que ha presidit l'alcalde en funcions de Bell-lloc Miquel Campàs i els representants de l'empresa Plautech, a través del qual els emprenedors, que procedeixen de Mollerussa i Bellvís, podran dur a terme l'activitat dedicada al desenvolupament de software per ajudar a les empreses en el processos de vendes.

Les finalitats de la IDA són fomentar la competitivitat de les activitats innovadores i tecnològiques del territori i facilitar la creació de noves empreses amb contingut innovador, mitjançant una infraestructura de serveis avançats a les empreses. El termini d'accés als despatxos continua obert fins el proper dia 31 d'agost i de moment ja són 4 les empreses que han aportat algun tipus de documentació sol·licitada.

comentaris
Més a Comarca