14.08.2022 |
Territoris.cat

La tempesta d'aquest divendres provoca incidències també al Pla, en especial a Ivars d'Urgell

Les pluges i tempestes generalitzades arreu de Catalunya van afectar especialment al Pirineu i a algunes localitats de Ponent. Els Bombers de la Generalitat van rebre un total de 23 avisos al Pla d'Urgell, per incidències derivades de la pluja.

Els bombers van tenir que intervenir en la xarxa de clavegueram.
La tempesta d'aquest divendres provoca incidències també al Pla, en especial a Ivars d'Urgell

Galeria de fotos 

La tempesta d'aquest divendres al vespre ha afectat en especial al Pirineu tot i que ha tingut un impacte destacat en algunes zones del Pla de Lleida.

Al Pla d'Urgell els Bombers de la Generalitat ha rebut 23 avisos, dels quals cal destacar els 8 de Palau d'Anglesola, 6 avisos d'Ivars d'Urgell i la resta corresponen a Mollerussa i altres localitats de la Comarca. 
Les precipitacions ha estat molt intenses; Les pluges van deixar 58 litres acumulats a Castellnou de Seana tot i que cal destacar els 75 litres que van caure a Ivars d'Urgell. Precisament en aquest municipi del Pla d'Urgell és on s'han produït les afectacions més importants, superant el llindar dels 46'9 l/m2 en 30 minuts.  
Ivars ha viscut una forta inundació que ha afectat  plantes baixes, locals, mobiliari urbà, portes de garatge que van sortir de la seva guia, i en especial, el camp de futbol, que ha quedat com un bassal d'aigua, amb les casetes inundades, on s'hi han acumulat 50 cm d'aigua.  Un dels establiments més afectats ha estat la farmàcia, tot i que avui el poble ha intentat tornar a la normalitat. 
Pel que fa a Bellvís la tempesta va provocar que s'aixequés part del paviment del carrer General Prim, al nucli urbà. 
 
En general, els avisos rebuts pels Bombers de la Generalitat ha estat incidències derivades de la pluja, inundacions en baixos, trasters, magatzems o carrers tallats per l'aigua.
 

La tempesta d'aquest divendres provoca incidències també al Pla, en especial a Ivars d'Urgell
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement