Territori i Urbanisme desestima les al·legacions de Nufri, per realitzar activitats al Palau d'Anglesola

La companyia Nufri va presentar al·legacions a l'ordre de la direcció general d'Ordenació del Territori i Urbanisme de suspendre totes les activitats que portava a terme a la finca del Palau d'Anglesola.

Activitats de tractament de matèria vegetal als terrenys del palau d'Anglesola.
photo_camera Activitats de tractament de matèria vegetal als terrenys del palau d'Anglesola.

La direcció general d'Ordenació del Territori i Urbanisme ha desestimat totes les al·legacions presentades per la companyia Nufri, respecte a la suspensió de les activitats en la finca, de la seva propietat, al terme municipal del Palau d'Anglesola.

La direcció general va resoldre amb data del 17 de desembre del 2012, que la companyia Nufri havia de suspendre totes les activitats d'emmagatzematge i trituració de restes vegetals, en aquesta finca, en el termini de dos mesos. A la qual cosa la companyia va demanar una pròrroga de 12 mesos per retirar la biomassa, petició que es va traslladar a la Fiscalia Provincial.

Per altra banda, la direcció general, també va ordenar a Nufri que restaurés la finca en les mateixes condicions que la seva qualificació inicial, ja que la companyia havia dut a terme tasques d'explanació i col·locat una tanca perimetral. A aquest dictamen també es va presentar al·legacions i es va demanar la suspensió per part de Nufri.

L'empresa Nufri va esgrimir en les seves al·legacions diversos arguments jurídics, que la direcció general ha desestimat en la seva totalitat.

Segons el document de la direcció general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, al qual ha tingut accés territoris.cat, aquesta administració elevarà la resolució de desestimar totes les al·legacions, al conseller de Territori i Sostenibilitat.

Al marge d'aquesta diligència, el projecte de la planta de biomassa que la companyia Nufri projecta construir en aquesta finca, es presentarà a l'aprovació de la comissió provincial d'Urbanisme, aquest dimecres. Un projecte que s'ha retirat de l'ordre del dia en dues anteriors sessions. 

Comentaris
Més a Comarca