Territoris.cat presenta l'edició de la comarca de les Garrigues

L'Espai Maciá de les Borges Blanques acull aquest divendres a les 20:30 h,. la presentació del diari digital, garrigues.territoris.cat, que va veure la llum en el marc de la Fira de l'Oli. 

La imatge que acompanya la portada del diari garrigues.territoris.cat.
photo_camera La imatge que acompanya la portada del diari garrigues.territoris.cat.

El diari digital territoris.cat va ampliar la cobertura informativa al mes de febrer incorporant la nova edició garrigues.territoris.cat, dedicada a la comarca de les Garrigues. Es va voler aprofitar la Fira de l'Oli de les Borges per donar a llum el nou projecte, un esdeveniment de prouta rellevància com per poder fer la prova de carga del nou mitjà digital.

La sortida de garrigues.territoris.cat ha servit per adquirir experiència i fer una primera aproximació als hàbits de lectura informativa dels garriguencs, amb la voluntat de respondre a les seves espectatives. Després d'aquest periode d'adaptació creiem que ve sent hora que el diari es presenti en societat, i ho farà aquest divendres, en el millor escenari que podria imaginar, l'Espai Macià de Les Borges Blanques, per tot el que representa de catalanitat i de desig de llibertat.

Un acte obert a tots els gariguencs, amb el que es vol donar a conèixer el diari amb totes les seves peculiaritats, però el més important per als impulsors del projecte, es que es tracta d'una iniciativa amb una clara voluntat de servei als garriguencs i a les seves institucions, divulgant l'esforç de tota la gent que treballa dia a dia per millorar la convivència i el benestar dels que els envolten.

L'acte comptarà amb convidats rellevants com l'escriptor lleidatà i garriguenc Francesc Pané, la cantant experimentada en música tradicional catalana Heura Gaya, que compartiran l'acte amb els representants institucionals de la comarca i els responsables del projecte territoris.cat. I per finalitzar l'acte, un tast dels productes gastronómics que més identifiquen a la comarca, l'oli, el vi, i el pa de ronyó.

Esteu tots convidats a aquest acte que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Espai Macià, aquest divendres a les 20:30h.

comentaris