Torregrossa prepara la Festa del Pou Bo més compromesa

L'Associació Cultural Amics del Pou Bo prepara la cinquena edició de la festa amb el repte d'aconseguir que malgrat les circumstàncies econòmiques actuals, l'acte continuï viu i engresqui cada cop més persones.

Els gegants de Torregrossa, i la quitxalla que participa en l'espectacle.
photo_camera Els gegants de Torregrossa, i la quitxalla que participa en l'espectacle.

L'Associació Cultural Amics del Pou Bo, amb la complicitat de l'Ajuntament de Torregrossa prepara la cinquena edició de la Festa del Pou Bo, una celebració que tindrà lloc del 19 al 21 de juliol, amb un programa d'actes que continua amb l'objectiu d'engrescar a torregrossins i torregrossines, i visitants en general, en unes jornades marcadament populars.

Una celebració que inclourà un any més la Mostra d'Artesania, amb un important increment de parades, concretament l'organització compta a hores d'ara amb 60 inscripcions, 20 més que l'any anterior, el que demostra l'interès i la consolidació de la convocatòria torregrossina. Pel que fa a la resta de programació el visitant podrà participar en els Misteris a Les Fosques, una cercavila nocturna teatralitzada per TourMix Teatre i amenitzada pels Grallers Els Descordats, un dels actes més emblemàtics de la festa. La celebració es completarà amb un espectacle de foc amb els Saltimbankis de Bellvís.

La festa d'enguany també comptarà amb la presentació en societat del grup d'havaneres local "Onada", que protagonitzaran l'acte de cloenda de la cinquena edició de la Festa del Pou Bo. Amb aquest tipus de col·laboracions es pretén consolidar el teixit associatiu del municipi per tal de divulgar el dinamisme cultural de Torregrossa.

La festa popular no seria possible sense la complicitat del consistori que ha dut a terme un important esforç per adequar l'entorn de la zona del Pou Bo, instal·lant la senyalització informativa i mobiliari urbà per convertir l'indret en un nou espai lúdic pel municipi. En aquest sentit, també ha estat important la col·laboració de les empreses i de particulars, que amb les seves aportacions han fet possible la celebració de la festa.

Comentaris
Més a Comarca