Torregrossa va atreure més d'un miler de persones en l'inici de la seva Festa Major

 
La nit va començar amb la divertida Gimcana popular, una cursa amb tota classe d'obstacles per arribar a la final, en la qual hi van participar un total d'onze grups formats per veïns i gent de fora del municipi. Tot seguit, el recinte de les piscines municipals va ser novament el marc escollit per celebrar la Flower Power 2012, una multitudinària festa d'estiu que arribava aquest any a la seva 3a edició.
photo_camera Un grup de participants de la divertida gimcana popular que es va dur a terme divendres a la nit.

Per segon any consecutiu, divendres a les 10 de la nit,  va tenir lloc la Gimcana popular de Torregrossa, una cursa molt divertida, de característiques especials, amb proves i obstacles que els participants han de superar per arribar a la final. S'hi van inscriure un total d'onze grups que van participar en l'activitat durant 1h 30 min, aproximadament. Els organitzadors van mostrar la seva satisfacció per la gran quantitat de persones inscrites, moltes d'elles forasteres, i van comentar en clau d'humor que "aquest any hem traspassat fronteres". Al finalitzar la gimcana, es va fer entrega dels premis als primers classificats i es van sortejar tres cistelles de productes, col·laboració de diversos comerços de Torregrossa.

Grup de gent festa
Ben entrada la nit, tot estava a punt a les piscines municipals per començar la Festa Flower Power 2012, una nova edició de la Pool Party més concorreguda de les terres lleidatanes, amb un públic fidel a la convocatòria i que aquest any ha aconseguit batre el record d'assistents amb més d'un miler de persones. La primera edició es va presentar com a "Hawai Party",  l'any passat va ser la "The white party" - festa eivissenca-, i aquest any, la Flower Power 2012  de Torregrossa que s'ha caracteritzat per la combinació de colors i creativitat. La música del Dj lleidatà Marvin Funz i les impactants projeccions de la pantalla en 3D van fer vibrar a tots els assistents. 


L'èxit d'aquesta refrescant convocatòria a les    piscines de Torregrossa és obra de l'equip format pels joves empresaris, Josep Pedrol, responsable del   Palau de Margalef, Castell d'Albatàrrec i del Bar de les piscines de Torregrossa que any rere any, aposta   per introduir noves propostes i serveis en l'àmbit dels events i celebracions, i  Reinald Pomés, de Visual   On Studio, sempre innovant i incorporant nous serveis amb els elements tècnics més punters del món  audiovisual. Com a novetat a les terres de Lleida, es va presentar el Vídeo Mapping del que l'empresa Visual On Studio és pionera en el sector. Es tracta d'una pantalla gegant de 3 metres d'alçada per 5 d'ample, en la que es projecten audiovisuals a mida en 3D que provoca un efecte visual, amb sensació de profunditat situant em aquest cas, al Dj  Marvin Funz dins d'un quadre animat. 

Grup de gent festaLa festa de l’estiu de les piscines, emmarcada dins lels actes de la Festa Major del municipi del Pla d’Urgell, va comptar també amb 30.000 watts de so, Wi-Fi gratuït, originals regals, sorpreses i un magnífic espectacle de foc en una nit que es va allargar fins a les 06:30 h del matí. 

GALERIA DE FOTOS 2012

Comentaris
Més a Comarca
Entering on the requested page Skip advertisement