Una trentena d'empresaris turístics del Pla d'Urgell participen en el pla pilot del nou producte turístic Terres de Lleida

L’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Lleida han engegat un pla pilot de promoció turística de les Terres de Lleida, és a dir, de les sis comarques de la plana. El producte turístic Terres de Lleida s’ha de començar a comercialitzar a finals d’any i persegueix desenvolupar turísticament el Pla d’Urgell, l’Urgell, les Garrigues, la Noguera, la Segarra i el Segrià.

 

photo_camera La reunió va tenir lloc al Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

En una primera fase, s’estan estudiant els potencials turístics de cadascuna de les comarques i l’empresa que lidera el projecte, juntament amb el Patronat de Turisme del Pla d’Urgell, ha convocat als empresaris de la restauració, de l’hoteleria, del turisme rural, elaboradors, productors,responsables de recursos turístics, representats d’ajuntaments i als membres del Patronat per a exposar-los el projecte. Consisteix a oferir productes turístics (ofertes, pacs, propostes de caps de setmana, de setmanes senceres, etc.) per als visitants que vulguin descobrir les Terres de Lleida i, alhora, a poc a poc, anar potenciant el turisme a la zona. 

Tot i que el projecte es troba en una fase inicial, en la reunió s'han pogut conèixer les inquietuds del sector i tot el que la comarca pot oferir turísticament. La trobada també ha servit per posar en comú propostes i dubtes part d'aquests empresaris i en conclusió s'ha posat de manifest, la desconeixença que té la mateixa gent del territori de l'atractiu i del magnífic potencial turístic que té la comarca. 

Comentaris
Més a Comarca