Usuaris de les llars de jubilats de la comarca participen en la caminada a l'Estany

El vent i el fred, van protagonitzar la matinal impulsada pel Consell Consultiu de la Gent Gran, i va ser el motiu de què molts inscrits renunciessin a participar en la convocatòria.

Els participants van poder conèixer la flora i fauna de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.
photo_camera Els participants van poder conèixer la flora i fauna de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.

Al voltant d'una setantena d'usuaris de les llars de jubilats de la comarca, van participar el diumenge 10 de novembre en una caminada i visita guiada a l'Estany d'Ivars i Vila-sana. Va ser una de les propostes sorgides de la darrera assemblea del Consell Consultiu de la Gent Gran.

Els participants en la sortida lúdic esportiva van aplegar-se en el punt d'informació d'Ivars d'Urgell, del parc natural, per escoltar una breu introducció a la història de l'estany i la seva recuperació. L'activitat va continuar amb el recorregut de 6 quilòmetres al voltant de l'estany, fen parades al mirador de Vallmajor, on van escoltar les explicacions sobre la fauna i la flora de l'espai natural.

Un avituallament al punt d'informació de Vila-sana i es va continuar l'itinerari de la caminada, per fer una nova parada al Centre d'Interpretació de Cal Sinén, i també a Ca l'Aragonès, com a construccions emblemàtiques de l'estany.

Els participants van poder veure els cavalls que es troben al canyissar de depuració, i van escoltar les explicacions dels tècnics que els van acompanyar durant el recorregut.

El fort vent i les baixes temperatures van motivar que una gran quantitat de les persones que es van inscriure en l'activitat, finalment, van desistir de participar en la caminada.

comentaris
Més a Comarca