Les associacions de dones de les terres de Lleida es reuniran en la XVI Trobada Intercomarcal a Fondarella

Fondarella acollirà el proper dissabte 20 de setembre la trobada, amb la presència de l'escriptora Isabel Clara Simó.

CARTELL TROBADA DE DONES FONDARELLA_llarg

L'associació de dones de Fondarella organitzarà la celebració de la XVI Trobada Intercomarcal de les Dones de les terres de Lleida, una ocasió per reunir a dones dels diferents indrets de la província.

La trobada comptarà amb una xerra de l'escriptora Isabel Clara Simó, en una jornada en la qual s'hi han programat tot un seguit d'activitats diverses, entre les quals cal destacar una visita al nou fresc del pintor muralista Josep Minguell de l'absis de l'Església de Santa Maria de Fondarella, on cada associació podrà fer una ofrena que es cedirà al Banc d'aliments. L'organització recomana que les associacions que hi col·laborin portin productes de marca blanca de primera necessitat: llet infantil, bolquers, tovalloletes, productes d'higiene, conserves en llauna de peix, tomàquet i verdures, llet, galetes, cereals, oli  i altres productes. Per tal de facilitar el seu transport posterior, es prega que els productes s'entreguin en caixes. 

En el transcurs de la trobada es podrà visitar una exposició de treballs de ganxet, trapillo o mitja, a càrrec del grup de Mollerussa, La Rebel·lió de les Llanes.

Sardanes i parlaments de les representants de la Intercomarcal de Dones de les Terres de Lleida i autoritats, donaran pas al dinar de germanor d'aquesta XVI trobada, organitzada per l'associació de dones de Fondarella, i que finalitzarà amb un concert a càrrec del grup Gospel del Vallès. 

Comentaris
Més a Comarca