Escola Pompeu Fabra 2.0

Tots els membres que formen la comunitat educativa del Pompeu (alumnat, equip docent, famílies, PAS, AMPA...), han treballat com un engranatge que completa la maquinària perquè l’escola continuï activa per tal que els nens i nenes puguin seguir el seu camí d’aprenentatge
Pompeu Fabra 2.0 ©PompeuFabra
photo_camera Pompeu Fabra 2.0 ©PompeuFabra

Ja fa anys que ens ho deia Charles Darwin “No és l’espècie més forta la que sobreviu, ni la més intel·ligent, sinó la respon millor al canvi”. 

L’evolució és constant, inevitable i evident. Tothom n’és conscient; els temps estan canviant. Un famós escriptor digué “el progrés consisteix a renovar-se” i d’aquí, l’arxiconegut “renovar-se o morir”. Així és.  

Els darrers dies el Pompeu ha viscut un confinament total del seu alumnat. Apareixen els primers positius i es tanca el centre per als infants. Una notícia que es precipitava com una gerra d’aigua freda i ens deixava, a tots el que formen part de la comunitat educativa, amb el cor encongit.  

Tot l’equip docent, i tant que es va renovar! Es va posar en marxa el pla establert de confinament i, sense perdre temps, es va iniciar l’aprenentatge en línia. Una nova manera d’ensenyar i aprendre que, per alguns, encara era desconeguda, adaptada a les exigències de l’edat i personalitzada. Trobades interactives que van permetre seguir amb la formació tot compartint continguts, fent col·laboracions per part de tots els usuaris i potenciant el desenvolupament personal d’una forma molt participativa.  

Ha quedat palès que, tots els membres que formen la comunitat educativa del Pompeu (alumnat, equip docent, famílies, PAS, AMPA...), han treballat com un engranatge que completa la maquinària perquè l’escola continuï activa per tal que els nens i nenes puguin seguir el seu camí d’aprenentatge.  

Comentaris