L'escola Pompeu Fabra de Mollerussa se solidaritza amb els alumnes de La Palma que no poden anar a classe

Els alumnes de l'escola mollerussenca han confeccionat dibuixos, treballs manuals, i escrits per a donar-los suport, i animar-los i ho han enviat a l'illa canària
Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra envien solidaritat a La Palma
photo_camera Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra envien solidaritat a La Palma

Claustre de professors i alumnes de l’escola Pompeu Fabra de Mollerussa s'han unit a la iniciativa Una carta un somriure, que va impulsar des del municipi de Los Llanos a La Palma, el professor Felipe Brito Luis. És per això que els alumnes i les alumnes de quart han escrit un missatge a través d’una carta als infants de Palma que no poden anar a l’escola.

Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra envien solidaritat a La PalmaSón ja més de 1.000 els nens i les nenes que no poden anar a l’escola per les conseqüències del volcà Cumbre Vieja i per aquest motiu, l'escola Pompeu Fabra s'ha afegit a la iniciativa perquè quan puguin tornar a l’escola tots els infants tinguin un missatge d’ànims de diferents alumnes arreu del país.

Els alumnes de l'escola mollerussenca han confeccionat dibuixos, treballs manuals i escrits per a recolzar-los i animar-los i ho han enviat a la direcció facilitada per tal que es reparteixin totes les cartes a les diferents escoles de Palma.

Tot l’equip docent de l’escola Pompeu Fabra han mostrat la seva solidaritat amb la situació que estan patins els escolars i les famílies de l’illa canària, amb el desig que tot i tothom es vagi recuperant com més aviat millor. També encoratgen al professorat d’arreu del país a escriure unes línies d’ànim als professionals de la docència de La Palma.


 

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement