Màster-classe dels alumnes d'infantil de l'escola Pompeu Fabra a l'escola bressol El Parasol

Escola Pompeu Fabra amb escoles Bressol
photo_camera Escola Pompeu Fabra amb escoles Bressol

Els alumnes d’educació infantil de l’escola Pompeu Fabra de Mollerussa han impartit aquest dijous una màster-classe als nens i nenes de l'escola bressol el Parasol, una acollida als més petits del municipi que es repetirà amb la resta de centres que imparteixen el primer cicle formatiu al municipi.

Escola Pompeu Fabra amb escoles BressolEls amfitrions han rebut a la quitxalla del Parasol per compartir una jornada d'activitats tot donant a conèixer l'escola Pompeu Fabra i els seus equipaments. Els alumnes de P5 han estat els encarregats d'acompanyar als visitants en un recorregut per l'hort i els han ajudat a plantar una maduixera que després cadascú s'ha emportat cap a casa.

Els nens i nenes de P4 han sigut els encarregats de guiar als convidats fins al galliner on han pogut veure a prop les aus fent les tasques de granger, donant menjar a les gallines i recollint els ous.

Escola Pompeu Fabra amb escoles BressolEntre feina i feia la quitxalla del Parasol ha pogut compartir jocs i activitats en el pati del centre per acabar de conèixer en profunditat tots els equipaments de l'escola mollerussenca. Una jornada de convivència que permet relacionar a escolars de diferents edats en l'entorn distes de les activitats extraescolars. 

Comentaris