Pares i alumnes col·laboren en la reforma del pati de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa

Projecte Pati Actiu escola Pompeu Fabra 4
photo_camera Projecte Pati Actiu escola Pompeu Fabra, el galliner

Equip docent pares i alumnes de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa, es van reunir la passada setmana per decidir les accions que s'havien de dur a terme en el pati del centre, en el marc del projecte Pati Actiu. Un cop decidides es van conformar els grups de treball, en cadascun d'ells es van preparar els materials i les eines necessàries per dur a terme els projectes.

Efectes de la llevantada entre Miralcamp i Mollerussa 2Aquest dissabte van posar mans a l'obra, en la tercera jornada del projecte, per canviar totalment la fisonomia dels espais de lleure i activitat a l'aire lliure del centre educatiu. Es van realitzar pintures murals, van habilitar una zona de rocòdrom, un nou galliner, es va reformar el pati infantil substituint la sorra per gespa artificial. Les tasques es completaven amb treballs de manteniment en espais existents com la cuineta o la zona de pícnic, i es van batejar els arbres que cada grup de treball té apadrinat en aquesta zona.

Projecte Pati Actiu escola Pompeu FabraLes millores estètiques i d'equipaments han estat possibles gràcies a l'esforç i la col·laboració de l'equip docent, la implicació i dedicació de les famílies, així com de les entitats locals que hi han col·laborat. La direcció del centre ha volgut fer pales el seu agraïment, per aquesta manera de fer escola.

Comentaris