27.11.2020 |

18 JULIOL

El retorn del cicle de Música als Jardins a Sant Ramon

Els The Buckets Brothers seran els primers en actuar-hi el pròxim 18 de juliol

The Buckets Brothers, que actuaran al cicle de Música als Jardins de Sant Ramon
The Buckets Brothers, que actuaran al cicle de Música als Jardins de Sant Ramon
El retorn del cicle de Música als Jardins a Sant Ramon

Després de l'aturada forçosa motivada per la crisi del coronavirus, el pròxim dissabte 18 de juliol tornarà amb força a ressonar el cicle de Música als Jardins de La Mansa, l’Associació de Joves de Sant Ramon i rodalies.

Els The Buckets Brothers seran els encarregats d'encetar aquest directe musical, a partir de les 19.30 hores. The Buckets Brothers és una divertida banda de germans i amics de Calaf, entusiasmada per la música d’arrel i els seus intèrprets.

Es tracta de la primera actuació que realitza la banda després del confinament, i també és un dels primers que es realitzen a la comarca de la Segarra

L’actuació serà a l’aire lliure als Jardins de La Mansa, i l'aforament de l'acte serà limitat fins a 130 persones, per tal de poder garantir les mesures d’higiene i seguretat per la Covid-19. Les cadires del públic estaran separades per 1,5 metres de distància encara que els grups d’amics o les persones que conviuen juntes, podran apropar-se. Pel que fa a l’ús de la mascareta en tot moment se seguiran les directrius que es marquin des del Departament de Salut.

Cartell concert 18 de juliol Música als Jardins - The Buckets Brothers

Les entrades es poden comprar per 5 euros al lloc web www.entradium.com i al supermercat Autoservei Vejer de Sant Ramon

El cicle de concerts Música als Jardins és una proposta nascuda aquest 2020 com a evolució del Sant Ramon Rock. La seva programació treballa amb formats musicals més reduïts que permeten al públic assistent gaudir de diferents estils, i fer vibrar amb la música a gent de totes les edats.

Música als Jardins té la intenció de programar 5 actuacions musicals a l'any, amb dos concerts en cadascuna d'elles. A causa de l’excepcionalitat del moment,  però, enguany potser seran menys les actuacions previstes i s’aniran anunciant les dates pròximament.

Es tracta d'una bona iniciativa que promou la cultura i la música en directe a les zones rurals

El retorn del cicle de Música als Jardins a Sant Ramon
comentaris