20.08.2018 |
Territoris.cat

Nova edició de la Fira d'Àger, amb propostes culturals i de lleure

Imatge de les parades d'Oficis Antics d'Àger
Imatge de les parades d'Oficis Antics d'Àger
Nova edició de la Fira d'Àger, amb propostes culturals i de lleure

Àger supera aquest any les dues dècades de la tradicional Fira local, un certamen que tindrà lloc el diumenge 10 de desembre a la plaça de la vila, amb la mostra d'Oficis Antics, La mostra la inaugurarà l'espectacle El Despertar i tot seguit activitats per la mainada, així com les que formen part del tradicionari popular amb la cercavila de capgrossos.

Els visitants podran participar en diferents tallers de teixits primitius, talles de fusta o enquadernació, que podran combinar amb la visita guiada a l'antiga farmàcia Montardit, un establiment que conserva l'ambient dels antics apotecaris.

imatge de la col3legiata de Sant Pere d'ÀgerEls amants del patrimoni tindran l'oportunitat de visitar l'emblemàtica Col·legiata de Sant Pere d'Àger, en la jornada de portes obertes que tindrà lloc, el mateix diumenge de les 11 a les 14 hores. El monument també romandrà obert del 6 al 9 de desembre de dos quarts de dotze del migdia a les dues de la tarda, en aquest cas d'acord amb la tarifa vigent de visites.

El municipi de la noguera iniciarà la celebració el divendres dia 8 amb la presentació del llibre de Joan Rossell El substrat geològic del poble d'Àger. Àger sense cases, l'acte tindrà lloc al local social a les 12 del migdia. El divendres el concert de Renaldo & Clara aportaran la component musical a l'agenda de divendres que anirà acompanyada de l'exposició de fotografies de concerts de Maria Carme Montero.

La recreació poètica, Porcellana conduïda per Carles Sanuy obre agenda del dissabte 9 de desembre, al Local social, que culminarà amb la Nit Rumbera de Muchacho & Los Sobrinos, que tindran com a teloner a partir de la mitjanit al DJ Rumbero..

Comentarios