31.07.2021 |
Territoris.cat

Bellvís ret homenatge al mestre Joaquim Palacín

L’escola pública de Bellvís va retre homenatge a Joaquim Palacín, qui va ser mestre i director del centre educatiu que porta el seu nom

Participants en l'acte d'homentage a Joaquim Palacín
Participants en l'acte d'homentage a Joaquim Palacín
Bellvís ret homenatge al mestre Joaquim Palacín

El municipi de Bellvís va retre homenatge el passat cap de setmana, al que fóra mestre i director de l'escola pública, que porta el seu nom, Joaquim Palacín. L'Ajuntament i els veïns van recordar al docent, pel seu tarannà serè i equilibrat, una persona respectada per tothom i que es va guanyar l'estima de companys i alumnes.

En Joaquim Palacín va obtenir plaça a Bellvís l'any 1975 i el 1981 es posà al davant de la direcció. El 1.990 morí de forma gairebé sobtada amb només 48 anys i l'any següent l'escola passà a anomenar-se amb el seu nom.

Homenatge a Joaquim Palacin Bellvís 1El diumenge 18 de desembre es va celebrar a l'escola un acte d'homenatge amb la família, el claustre actual, excompanys, ajuntament i representants d'ara i de llavors d'entitats municipals i culturals. Més tard, l'acte es va compartir amb tots els alumnes i les famílies al poliesportiu amb la tradicional cantada de nadales de tot l'alumnat.

Per l'equip docent, ha estat una enorme satisfacció organitzar un acte de recordança i homenatge al mestre que amb el seu esforç i la seva manera de fer, va contribuir a educar i preparar per la vida molts nens i nenes de Bellvís, que avui ja són pares de l'alumnat de l'escola.

Bellvís ret homenatge al mestre Joaquim Palacín
comentaris