31.07.2021 |
Territoris.cat

LA FARMÀCIA I ORTOPÈDIA ACOMIADA UN ANY INTENS QUE HA REQUERIT CANVIS, CURA I ADAPTACIÓ

La Farmàcia i Ortopèdia Torres, incondicional en els bons temps i en els difícils

WhatsApp Image 2020-12-31 at 11.12.52 (3)
L'equip de la Farmàcia i Ortopèdia Torres al complet.
La Farmàcia i Ortopèdia Torres, incondicional en els bons temps i en els difícils

Avui és l'últim dia de l'any 2020, un any que no oblidarem mai, ple d'emocions i adversitats. Des de la Farmàcia i Ortopèdia Torres de Mollerussa només tenen paraules d'agraïment cap als clients i tothom qui ha dipositat en ells la seva confiança en aquests moments. La millor manera que tenen per fer-ho, doncs, és "seguir treballant al costat dels seus clients".

WhatsApp Image 2020-12-31 at 11.12.52 (1)
Aquest ha estat, també, l'any en què la Farmàcia i Ortopèdia Torres celebrava 40 anys i en què ha viscut un creixement que ha permès ampliar i unificar així les seves instal·lacions. Un creixement que implicava obres, esforç i un "cert estat de caos", segons detallen, però que ha acabat de la millor manera que podia fer-ho: amb un espai renovat d'una farmàcia i ortopèdia que ja és de referència al territori i que ha estat l'altura dels esdeveniments, oferint tots els serveis que els clients han necessitat a cada moment, fins i tot (i sobretot) en les situacions de més incertesa i d'adversitat.

WhatsApp Image 2020-12-31 at 11.12.52En paral·lel a tots els canvis que ha portat aquest 2020, fossin més accidentats o més planificats, la Farmàcia i Ortopèdia Torres s'ha mantingut a l'aguait i ha apostat sempre per allò que creia més convenient pel client. És per això que aquest mateix any han estrenat un web propi, amb tots els recursos per poder arribar a tothom en tan sols un clic.

El seu nou web conté informació sobre les farmàcies de guàrdia, dermoconsells i un blog de salut, bellesa i benestar, una agenda d'activitats, informació sobre campanyes, promocions, i molts més altres serveis personalitzats que us convidem a descobrir per la seva gran utilitat

Aquest any ha estat diferent que altres, però la clau de la Farmàcia i Ortopèdia Torres per adaptar-se i mantenir-se al dia ha estat, simplement, seguir treballant com han fet sempre: tot per la salut i benestar dels seus clients.
 

La Farmàcia i Ortopèdia Torres, incondicional en els bons temps i en els difícils
comentaris