02.07.2022 |
Territoris.cat

La gimcana Ai, quin embolic! de Mollerussa Comercial rep més de 300 butlletes

El Consell Comarcal i l'associació del Pla d'Urgell lliuren els premis de la cinquena convocatòria del concurs

Premis Ai quin embolic interiro
Foto de grup amb alguns dels guanyadors d'enguany
La gimcana Ai, quin embolic! de Mollerussa Comercial rep més de 300 butlletes

El Servei de Català del Consell Comarcal del Pla d'Urgell i Mollerussa Comercial han lliurat aquest dijous els premis de la cinquena edició de la gimcana Ai, quin embolic!, la qual ha rebut enguany més de 300 butlletes. 

Enguany la gimcana Ai, quin embolic! s’ha dedicat als jeroglífics. Setze establiments de Mollerussa en lluïen un de referit a una de les setze poblacions de la comarca. La condició d'aquesta edició era que els noms dels municipis estiguessin tots ben escrits (amb accent, guionet o article quan calia).

Els afortunats del públic en general i guanyadors de 25 molleuros han estat Castell Cots, Guerau Sans, Kimberly Torres i Mar Clos.

Com en cada edició, hi ha hagut dos tipus de propostes una destinada al públic en general, que podien deixar les butlletes als llocs indicats i l’altra als escolars, de cicle superior de les escoles de Mollerussa, que han dipositat les butlletes als seus centres.

En l’apartat del públic general s’han escollit 4 butlletes, entre les 140 presentades, que han estat les guanyadores i dels 25 molleuros, bescanviables en les botigues de Mollerussa Comercial. Els afortunats han sigut: Castell Cots, Guerau Sans, Kimberly Torres i Mar Clos.

Pel que fa a la categoria d'escoles: cadascuna de les quatre escoles del municipi ha rebut un val de 50 euros, gentilesa de Mollerussa Comercial, per la seva participació. I de cada escola s'han escollit dues butlletes dels alumnes, que han rebut cadascun un val del 25 euros per bescanviar per material escolar i llibres.

La gimcana Ai, quin embolic! de Mollerussa Comercial rep més de 300 butlletes
comentaris