22.06.2018 |
Territoris.cat

Mollerussa acull el cap de setmana una nova edició de la fira Autotardor, que obre amb bones expectatives

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, en la presentació de la fira d'ocasió d'automòbils i maquinària que se celebrarà del 20 al 22 d'octubre
El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, en la presentació de la fira d'ocasió d'automòbils i maquinària que se celebrarà del 20 al 22 d'octubre
Mollerussa acull el cap de setmana una nova edició de la fira Autotardor, que obre amb bones expectatives

El Recinte Firal de Mollerussa acull aquest cap de setmana del 20 al 22 d’octubre la 23a edició de la fira Autotardor, certamen d’ocasió dedicat als sectors automobilístic i la maquinària agrícola i industrial. Un total de 25 expositors participaran en la convocatòria d’enguany, que obre amb excel·lents expectatives pel que fa al sector d’automoció, després de la tendència a l’alça registrada en els darrers cinc anys, en què el certamen ha anat incrementant, edició rere edició, tant el nombre de vendes com el volum de negoci, segons ha valorat aquest dimarts el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.   

Increment d’expositors d’automoció amb els Pavellons Firals al 100%

Les bones xifres assolides també per aquest sector en la passada Fira de Sant Josep i d’Autotrac, amb una suma de 437 cotxes venuts per un import superior als 9,5 MEUR, superant àmpliament les tancades l’any anterior, porten l’ens organitzador a confiar a consolidar aquest augment també en el pròxim Autotardor, el qual va tancar l’any passat amb 131 cotxes venuts per un import d’1.724.271 euros.

En aquest sentit, Segarra ha afegit que només que es mantingués el balanç de l’Autotardor de l’any 2016, “el volum de negoci del sector automobilístic, nou i usat, d’aquest 2017 a les tres fires de Mollerussa superaria els registres assolits fins ara i se situaria per sobre dels 500 cotxes venuts i de l’ordre dels 10,5 MEUR, tenint en compte que l’any passat va ser de 8,8MEUR”.Exposició de vehicles en la fira Autotardor

La 23a edició de l’Autotardor obrirà amb 25 expositors, dels quals 19 són d’automoció -localitzats als Pavellons Firals i amb una ocupació del 100%-, 3 de maquinària agrícola i industrial, 1 de furgonetes i 2 de serveis. Aquesta xifra suposa, en conjunt, un expositor més que l’any passat però per sectors hi ha un increment de 4 pel que fa a cotxes.

El vicepresident primer de la Mesa del Parlament de Catalunya, Lluís Guinó, inaugurarà divendres la 23a edició de la fira, dedicada al Sector d’Ocasió de l’Automòbil i la Maquinària Agrícola i Industrial

L’acte oficial d’inauguració tindrà lloc el divendres dia 20 a les 6 de la tarda i anirà a càrrec del vicepresident primer de la Mesa del Parlament de Catalunya, Lluís Guinó. El Recinte estarà obert al públic visitant de divendres a diumenge en un horari de les 10 del matí a les 8 de la tarda, de forma ininterrompuda i sent l’entrada gratuïta.

En la seva intervenció, el director s’ha referit a les bones xifres en venda d’aquest 2017, tant de la maquinària agrícola com d’automòbils, unes dades que, ha dit, corroboren també els registres oficials.

Prop de 400 cotxes a la venda i sorteig d’un premi de 3.000 euros per incentivar les vendes 'in situ'

El certamen Autotardor compta any rere any amb un parc expositiu d’entre 350 i 400 cotxes amb uns preus que l’any passat van oscil·lar entre els 1.500 i els 40.000 euros. A més dels Pavellons Firals, s’habilita l’Espai Low Cost, que es localitza al davant i al lateral dels pavellons.

Com a al·licient de compra i amb la finalitat d’incentivar aquestes durant la fira, entre tots els compradors d’un automòbil en el marc del certamen es realitza un sorteig d’un premi de 3.000 euros.

Comentarios