02.07.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa acull un partit de l’ACB entre el CAI Zaragoza i l’ CL Manresa

Amb l'objectiu d'atreure més públic la cita es farà entre setmana i els preus, amb l'opció de sopar, seran populars

L'alcalde amb el president del Club Bàsquet Mollerussa i membres de la junta
L'alcalde amb el president del Club Bàsquet Mollerussa i membres de la junta
Mollerussa acull un partit de l’ACB entre el CAI Zaragoza i l’ CL Manresa

El Pavelló Poliesportiu de Mollerussa acollirà el pròxim dia 22 de setembre a un quart de 9 del vespre un partit amistós de pretemporada de la lliga ACB entre el CAI Zaragoza i l’ICL Manresa, segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, acompanyat del president del Club Bàsquet Mollerussa, Pere Codina, i de dos membres més de la junta, Raúl Silvestre, i David Puig.

Aquest és el tercer any consecutiu que Mollerussa acull un partit de la lliga ACB, la qual cosa l'alcalde ha atribuït al fet de comptar amb un club que ho promou, comentari que Codina ha respost agraint la col·laboració de l'Ajuntament i dient que això també és possible en disposar d'unes instal·lacions homologades. 

En aquesta ocasió la cita esportiva serà entre setmana amb l’objectiu d’arrossegar més públic. Així sota el lema Vine a sopar i a gaudir del partit, el club oferirà sopar a base d’entrepà i una beguda al preu popular de 3,5 euros. El preu de l’entrada també serà popular i s’ha rebaixat a 6 euros.

A l'octubre es farà la presentació dels 155 jugadors i jugadores que militaran aquesta temporada en els 13 equips que formen part del club

D'altra banda, el president del club ha explicat que a finals d’octubre està previst fer la presentació dels 155 jugadors i jugadores que militaran aquesta temporada en els 13 equips que formen part del club. En aquest sentit, s’ha mostrat satisfet perquè “està en ple creixement”, ja que es compta amb equips en totes les categories femenines, excepte en júnior, i en totes en masculines, tret del sènior. A aquests equips, que competeixen federats, cal sumar-hi l’equip de veterans i també l’escola. Així mateix, Codina ha indicat que enguany també el club es desplaçarà a diferents centres escolars per fer bàsquet en horari extraescolar.

Mollerussa acull un partit de l’ACB entre el CAI Zaragoza i l’ CL Manresa
comentaris