24.07.2021 |
Territoris.cat

La Mollerussa més solidària es volca en la festa Posa't la gorra

Presentació de la Festa Possa't la Gorra a Mollerussa
Presentació de la Festa Possa't la Gorra a Mollerussa
La Mollerussa més solidària es volca en la festa Posa't la gorra

El parc municipal de Mollerussa acollirà aquest diumenge 29 de setembre la tercera festa Posa't la gorra, organitzada per l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), amb la col·laboració de l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell. Una nova matinal solidària en la qual es duran a terme una quinzena d'activitats adreçades al públic familiar, que duran a terme les entitats de Mollerussa.

Possa't la Gorra Mollerussa 2019Segons l'alcalde Marc Solsona la festa ja forma part del calendari solidari de la ciutat i aquest cas busca la solidaritat amb els infants i adolescents que han patit o pateixen càncer, així com amb les seves famílies per tal de recollir fons per contribuir al finançament de la Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s'han de desplaçar a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència.

Les representants de l'AFANOC, Pili Vilella i Rebeca Ríos van explicar que més d'un centenar de famílies de Lleida reben atenció en aquest recurs, que des que va obrir portes el 2011 ha acollit més d'un miler de famílies lleidatanes. Una iniciativa que té en la gorra, la principal font d'ingressos, la darrera dissenyada per Agatha Ruiz de la Prada que es pot adquirir per set euros en diferents punts de venda distribuïts per Mollerussa.

El diumenge es podran adquirir els darrers exemplars d'aquest model de gorra, que quedarà com pesa per als col·leccionistes, ja que l'entitat en prepararà una de nova, en la matinal mollerussenca, que tindrà com a acte central la lectura del manifest per part de dos adolescents que han patit la malaltia, al qual seguirà l'alliberament d'una au per part dels Agents Rurals i un sorteig solidari.

La festa començarà amb una cercavila a càrrec del Casal Popular l'Arreu. A l'esdeveniment es comptarà amb la col·laboració de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa i la batukada dels Tabalats.

La Mollerussa més solidària es volca en la festa Posa't la gorra
comentaris