28.01.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa obre les piscines d'estiu el 15 de juny amb una trentena de cursets

Els usuaris podran gaudir de fins a quatre sessions gratuïtes de Fitestiu els dissabtes 18 de juny, el 9 i el 23 de juliol i el 6 d’agost

Piscines Municipals interior
Imatge d'arxiu d'una de les activitats realitzades l'any passat
Mollerussa obre les piscines d'estiu el 15 de juny amb una trentena de cursets

Mollerussa donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines el pròxim dimecres dia 15 amb el canvi en el sistema d’accés que passarà a ser amb una polsera de xip i oferint de nou servei de wifi gratuït per als abonats tal com ja es va fer l’estiu passat. Pel que fa a l’oferta de cursets, que ja han obert el període d’inscripcions, hi tornarà a haver una trentena de grups a través de la dotzena activitats programades en les diferents modalitats, tant per a públic infantil com per a adults.

L'Ajuntament ha canviat enguany el sistema d'accés que passa a ser amb una polsera de xip

Així mateix, enguany es tornarà a oferir el programa Fitness Plus per als adults, el qual inclourà l’opció d’escollir entre 7 activitats repartides en 21 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació i que va des de la iniciació i el manteniment al fitness aquàtic d’avantguarda amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit, de Bodygym o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. 

Els cursos es faran des del 27 de juny fins al 5 d'agost

Les inscripcions per aquests cursos, que es faran des del 27 de juny fins al 5 d’agost, ja es poden fer efectives a les oficines de la piscina coberta i els preus oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida. Pel que fa als abonaments per accedir a les piscines d’estiu, també es poden adquirir ja. Els preus del d’adult tornarà a ser de 40 euros; el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. L’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre els mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre.

Així mateix i seguint amb la línia encetada fa dos anys, es tornarà a oferir el programa Fitestiu. Així, està previst fer sessions gratuïtes i obertes a tots els usuaris els dissabtes 18 de juny, el 9 i el 23 de juliol i el 6 d’agost a partir de les 7 de la tarda amb l’objectiu d’oferir una activitat lúdica per dinamitzar la piscina d’estiu i alhora captar gent de cara a l’oferta de cursos de la temporada d’hivern.

Mollerussa obre les piscines d'estiu el 15 de juny amb una trentena de cursets
comentaris