27.07.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa torna a activar a l’estiu el Centre Obert per garantir 2 àpats a 21 infants i joves

Com a novetat d'enguany s'han realitzat dues trobades amb infants i joves de la resta de la comarca, també beneficiaris del programa

Mollerussa programa 2 àpats 1 interior
Mollerussa porta a terme aquest programa des de fa dos estius
Mollerussa torna a activar a l’estiu el Centre Obert per garantir 2 àpats a 21 infants i joves

L’Ajuntament de Mollerussa ha garantit des del passat 3 de juliol i fins aquest divendres dia 1 de setembre dos àpats al dia a un total de 21 infants d’entre 3 i 14 anys amb l’activació del Centre Obert La Banqueta, seguint amb el programa es duu a terme des de fa dos estius. En total, s’han repartit 1566 àpats (792 esmorzars i 792 dinars) a les mateixes instal·lacions del centre que compta amb un espai adaptat com a cuina.

Els infants de Mollerussa que es beneficien d’aquest programa, els quals són derivats des dels serveis socials de base que depenen del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, han participat de dilluns a divendres des de les 9 del matí i fins a les 3 de la tarda de diferents activitats formatives i de lleure organitzades per les dues tècniques del Centre Obert i en les quals s’aprofita per seguir fent el treball amb la família pel que fa a hàbits i ajut en l’educació de determinats infants.

L’objectiu del programa, finançat pel departament de Benestar i Família, és mantenir les activitats diàries dels centres oberts durant el període de vacances dels centres escolars per tal de garantir una alimentació saludable i alhora  seguir amb el treball educatiu als usuaris d’aquests equipaments al llarg de tot l’any.

Durant aquest estiu i com a novetat, també s’han dut a terme dues trobades amb els infants i joves de la resta de la comarca beneficiaris del programa a través d’un centre obert itinerant que aquest any estava ubicat al Palau d’Anglesola. Així, el passat dia 4 d’agost es va programar un taller d’exploració a l’Estany d’Ivars i Vila-sana mentre que el passat divendres es va fer una trobada a Mollerussa amb una gimcana al parc municipal i jocs a les piscines municipals.

Mollerussa torna a activar a l’estiu el Centre Obert per garantir 2 àpats a 21 infants i joves
comentaris